My first Vlog!

Hei fininger! Dette er da min tredje blogg post og jeg er for tiden sengeliggende da jeg har blitt syk igjen, som er litt kjedelig. Jeg pleier som regel å sove mye og se på filmer når jeg er syk og drikke masse varm melk og kakao. Jeg har blitt tvunget til å høre på lydbøker av min manager mens jeg er syk, som egentlig ikke er så ille og det er faktisk mye koseligere enn å lese selv synes jeg.

Forrige uke sang jeg inn låten min som blir lansert digitalt i løpet av noen måneder, og så var jeg på fotoshoot med flinke fotografen Amund Hovde som tok noen flotte bilder til min portfolio. Bildene ble utrolig stilige, i litt sånn edgy og vintage stil som jeg synes er  veldig kul! Gleder meg veldig til å se sluttresultatet 🙂 For noen dager siden filmet jeg også min første Vlog som dere får se nå.

Grunnen til at jeg laget denne er fordi jeg ønsker å bli bedre kjent med dere, og siden jeg får en del spørsmål og meldinger på Instagram tenkte jeg at jeg kunne svare på de gjennom sånne korte Vlogs og vise dere min hverdag samt vise en litt sprøere side av meg selv som de fleste av mine venner kjenner til. Kommenter gjerne enten her eller på YouTube og fortell meg om en fun fact om deg selv så plukker jeg ut en tilfeldig vinner for en shoutout på Insta neste uke! Ha en fin uke dere, stay cool and classy!

Advertisements

2 Comments

Comments are closed.