Sippin’ on Hot Chocolate…

Hei fininger,

Da er helgen over og imorgen er det skole igjen. Håper dere har hatt en fin helg! Det ble en del jobbing på meg i helgen med sang innspilling, videologg og lesing. Min manager har gitt meg tusenvis av oppgaver å jobbe med denne uken så jeg må bare holde tunga rett i munnen! Min uke har vært helt grei, har hatt mest fokus på skole denne uken for å catche up det som jeg har gått glipp av da jeg var syk. Ukens høydepunkt var helt klart photoshooten vi hadde på min favoritt kafé der jeg fikk hele TO varme sjokolader (!) som dere får noen smakebiter fra her:

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Ellers er min andre Vlog ute på YouTube nå hvor jeg svarer på noen av deres spørsmål, dere kan se den her:

Outfit: Bukse HOUNd / Genser H&M / Klokke Michael Kors

Neste uke kommer det en ny Vlog hvor jeg kommer til å dele med dere mine beste styling- og make up tips, so stay tuned! 😀

Ha en fantastisk uke dere!

XoXo

Advertisements