Catwalk Kurs & Fotoshoot

Happy Monday fininger! Håper dere har hatt en strålende helg. I helgen var jeg på catwalk kurs i Oslo, arrangert av Miss Norway Org. Kurset ble holdt av flinkeste catwalk coach Klara Szalai og jeg ble kjent med noen av deltakerne fra Miss Norway 2018, som alle var kjempehyggelige. På slutten av kurset ble vi også overrasket av vakreste Kaja som kom innom for å hilse på oss og gi oss noen tips. Hun er virkelig kjempeflink og inspirerende. Jeg har fått masse gode tips og råd på kurset som jeg skal jobbe videre med. For å ha vært den yngste på kurset, og aldri gått i hæler før så synes jeg egentlig at jeg har gjort det ganske bra. Jeg startet bra og fikk til turns og poseringer. Så gikk det litt nedover. Jeg fikk en del kritikk. Føttene var helt utkjørt, tenk dere å gå i 8 timer med 11cm hæler for første gang? Men jeg ga ikke opp selv om jeg ble veldig sliten. Det er en del jeg må øve på for det å gå i hæler er ikke bare bare. Heldigvis har min manager fått lov til å filme mine catwalks så jeg kan se på de senere og øve masse hjemme så jeg er godt forberedt til WCOPA 2018. Jeg gleder meg masse til å være med å representere Norge i Hollywood og jeg skal gjøre mitt beste for å vinne gullmedaljen!

Nordic Cast / WCOPA Scandinavia kom innom og filmet litt. Jeg var litt for sliten og intervjuet ikke gikk ikke helt etter planen. Plutselig kunne jeg ikke få frem et ord, men vi fikk det til til slutt 🙂 Neste uke skal jeg på fotoshoot og ta bilder av mitt eget badetøy, som jeg skal ha på meg på konkurransen. Gleder meg!

Forresten, for dere som er glad i hard rock – jeg har fått tilsendt en hard rock remix av Like a Model og den ble faktisk sinnsykt kul. Den er lagt ut på NumberOneMusic so check it out guys: https://www.numberonemusic.com/missdianalouise 

Update: video fra Catwalk kurset kan dere nå se her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s