My first spraytan @ Spraytanhuset

Aghh, jeg er så lei av at fargen ikke blir jevn og fin når jeg soler meg ute. Og i tillegg blir jeg virkelig ALDRI ordentlig brun når jeg er på ferie.

Takket være Spraytanhuset har jeg nå fått en jevn og fin brunfarge overalt uten stygge linjer og skiller, om man ser bort fra lille skillet etter den bittelille stringen som man må ha på seg under behandlingen. Jeg elsker å være brun, og spesielt på rumpa (ha!) for der har jeg alltid skiller etter bikinitruser.

Jeg er iallfall veldig glad for at jeg prøvde ut dette, og det blir garantert ikke siste gangen 🙂 Hele behandlingen tok ca. 10 minutter og ble utført av Spraytanhuset på Majorstuen i Oslo. Hva synes dere om resultatet?

// Sponset behandling

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s