New Sponsor – Oriflame!

Kjære lesere,

Jeg vil med glede fortelle dere at jeg nå har fått enda en fantastisk sponsor med på laget, denne gangen innen skjønnhet og kosmetikk! Jeg har nemlig inngått et samarbeid med Oriflame, et kjent internasjonalt kosmetikkselskap som i dag selger i mer enn 60 land og med en omsetning på rundt 1,5 milliarder euro i året! Jeg er godt kjent med deres merke, da min familie førte dette merket i sine butikker for 20 år siden, og min mor har lenge vært en fast kunde!

Oriflame ble grunnlagt i Sverige i 1967 av brødrene Jonas af Jochnick og Robert af Jochnick, og er har et bredt produktutvalg av skjønnhetsprodukter inspirert av naturen. De selger produkter innen hudpleie, kosmetikk og andre lingdene produkter gjennom 3 millioner uavhengige distributører og som markedsføres gjennom rundt 3 millioner uavhengige Oriflame-konsulenter.

oriflame

Det jeg liker spesielt med Oriflame er deres verdier som jeg kjenner meg veldig igjen i: samhørighet, viljestyrke og lidenskap. Samhørighet er viktig for meg fordi jeg mener det er viktig med et nettverk og miljø som støtter og motiverer en til å bli bedre, ved å jobbe sammen med andre og dele visjon med andre mennesker kan vi oppnå mye mer enn alene. Jeg tror også at evnen til å tro på seg selv, kjempe og aldri gi opp – altså viljestyrke, må til for å oppnå suksess, uansett hva man driver med. Det vil alltid være utfordringer og de er til for at vi skal vokse og bli bedre, men uten viljestyrke blir det svært vanskelig. For å virkelig gjøre en forskjell i verden tror jeg også på at lidenskap må til. Ingenting er så inspirerende som mennesker med lidenskap, som virkelig brenner for og elsker det det de driver med. Jeg elsker livet mitt som det er akkurat nå og elsker å jobbe med alle disse prosjektene til tross for alle utfordringene, og derfor vet jeg at jeg kommer til å lykkes! Passion is the key ingredient 🙂

Dere som kjenner meg godt vet at jeg alltid har vært opptatt av dyrenes rettigheter og velvære, derfor verdsetter jeg ekstra høyt Oriflames engasjement for dyrevelferd. Oriflame var nemlig bland de første i bransjen til å avvise dyreforsøk – som ble bestemt allerede i 1967 da Oriflame ble grunnlagt.

IMG_9554

I forbindelse med samarbeidet mottok jeg for noen dager siden en fantastisk fin velkomstpakke fra Oriflame med et personlig brev og masse fine produkter som jeg gleder meg veldig til å prøve ut og vise dere i de neste innleggende. Jeg planlegger å ta med meg noen av disse fine produktene til WCOPA i Hollywood i Juli! Jeg har allerede funnet noen favoritter i denne pakken som jeg vet jeg garantert kommer til å bruke mye:

IMG_9545

  • Illuminating Pearls Delicate Glow: dette fantastiske highlight pudderet med fargede perler er en av mine absolutte faves fra Giordani Gold! Man får en sinnsykt glød av denne som jeg skal demonstrere for dere senere. Jeg elsker å fremheve kinnbeina mine og denne skal brukes veldig mye i sommer!
  • The ONE Concealer Kit: en fantastisk concealer-sett som både dekker og korrigerer. Den består av to fullt dekkende kremconcealere og et fast pudder som fester concealaleren bedre for en plettfri look. Denne passer perfekt til huden min da den har botanisk olje i seg som pleier huden og lindrer blemmer og kviser som jeg har slitt litt med i det siste. Gleder meg til å bruke denne i Hollywood!
  • Liquid Silk Foundation: en god foundation med SPF12 (viktig med solfaktor nå i disse dager!) fra Giordani Gold som jeg har hørt utrolig mye bra om og som jeg testet litt i går kveld. Jeg forsøker å ikke bruke så mye foundation nå som det er så varmt ute, men ettersom jeg gjør en del photoshoots ute passer det perfekt med denne lettdekkende foundation som gir passe dekning uten å kjennes for tung.

Tusen takk til Oriflame for samarbeid og disse fantastiske produktene! Jeg gleder meg veldig til å representere dere på årets WCOPA 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s