WCOPA 2018 Nedtelling: 1 med igjen!

Hei kjære lesere,

Det er helt utrolig hvor fort tiden har gått siden jeg ble valgt ut til å representere Norge i VM i utøvende kunst i Hollywood. Nå er det kun 1 mnd igjen til vi reiser til LA sammen med det Skandinaviske landslaget (på selveste Amerikanske Nasjonaldagen). Jeg vil takke alle sammen som besøker hjemmesiden, leser denne bloggen, følger meg på Instagram, YouTube, Musical.ly og på Facebook. Dere er med på å støtte og motivere meg videre! Følg meg videre og del gjerne sidene mine med andre, så jeg kan nå ut til flere! Setter uendelig stor pris på alle sammen ❤

IMG_7737-2
Outfit: Bluse + bukser fra HOUNd / Veske fra Michael Kors / Makeup: Oriflame Cosmetics

I dag er det søndag og siden det er så fint vær ute er planen å øve på min catwalk ute i hagen 🙂 Det er fortsatt mye igjen som skal gjøres frem til WCOPA, jeg må jobbe aktivt med presseoppslag, noe jeg så vidt har begynt med. Denne uken skal jeg også i en del møter med mine nye sponsorer og samarbeidspartnere, noe som jeg gleder meg veldig til. Jeg har mange spennende prosjekter på gang og gleder meg til å ta med dere videre på denne reisen.

I VM er det utrolig viktig med sponsorer og samarbeidspartnere. Er du interessert i å få god reklame og PR, som kan hjelpe din bedrift til å få mer oppmerksomhet. Kontakt meg eller min manger for å få mer informasjon om hvordan jeg kan hjelpe deg med det, gjennom å være en representant av Norge på den internasjonale arenaen der 60 land vil være representert! Sammen skal vi nå toppen av konkurransen!

Mail: dianalouise.management@gmail.com

Facebook: @dianalouiseofficial

Instagram: @missdianalouise

Twitter: @missdianalouise

YouTube: @dianalouiseofficial

Musical.ly: @diana_louise

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s