Skreddersydd kremprogram fra ZO Skin Health

Hei kjære lesere,

I går var jeg i et spennende møte med min nye samarbeidspartner/sponsor, ZO Skin Health fra den verdenskjente dermatologen Dr. Zein Obagi fra Beverly Hills. Basert på hudtypen min fikk jeg et tilpasset hudkrem-program som jeg skal følge i løpet de neste månedene. Jeg skal forklare nærmere i senere innlegg hva dette programmet går ut på og hva hver av disse produktene gjør, men nå tenkte jeg bare vise dere hvordan et slikt hudprogram ser ut:

For mer enn 30 år siden skapte Dr. Zein Obagi det velkjente konseptet «hudhelse» og utviklet behandlinger og krem programmer for ulike hudtyper med det målet å sikre vedvarende løsninger for å oppnå sunn hud. Det er produkter som pleier huden, beskytter mot miljøskader og vedlikeholder resultatet av den terapeutiske behandlingen.

Som dere kanskje allerede vet har jeg lenge slitt med kviser (akne), spesielt i de siste månedene – og jeg får ofte meldinger fra ungdommer som sliter med det samme. Jeg er ingen ekspert på dette området, men takket være ZO Skin Health har jeg lært litt mer om dette nå og slik jeg forstår det så skyldes akne altså betennelse i talgkjertelen.

utvikling-hudormer

 

Talg samles inne i porene, som ofte skyldes et lag av døde hudceller som blokkerer gangene fra talgkjertelen – og resultatet blir dermed en bakterie som kalles for P-acne som spiser talg – den vokser og etterlater fettsyrer som gir betennelse og rødhet. Hos de fleste ungdommer skjer dette grunnet puberteten og økt produksjon av testosteron som stimulerer talgproduksjon. Noen opplever også akne utbrudd opp til 40 års alderen og akne graden overføres ofte fra generasjon til generasjon.

Akne er ofte både smertefullt og frustrerende, og kan det kan også etterlate spor i huden som arr og pigmenter. For å forhindre varig skade er det utrolig viktig å redusere utbruddene tidlig!

Så hvordan kan man behandle akne?

Man kan finne mange ulike kvisekremer i dag, og de med sterk akne behandles ofte med A-vit, Benzoylperoxid og tabletter/antibiotika. Problemet er bivirkningene – som kan bl.a. føre til at man får generelt veldig tørr hud, noe jeg selv har opplevd tidligere – så avhengig av hvor sterk akne man har, er den beste løsningen ofte en kombinasjon av lokal behandling, samt et tilpasset hudpleieprogram og medisinske peelinger som reduserer produksjon av talg og minsker porer og arr.

Noen generelle råd fra eksperter:
  • Ikke klem på kvisene da dette kan øke betennelse
  • Unngå kremer og makeup som blokkerer porene
  • Bruk forskrevne produkter regelmessig – det kan ta flere uker før man ser resultatet og det vil forebygge nye utbrudd.
  • Pass på kostholdet – spis variert (sukker og melkeprodukter kan påvirke/øke talgproduksjonen)
  • Ikke la noen kviser påvirke ditt humør og selvfølelse
Processed with VSCO with a4 preset
På ZO Skin Health -klinikken: allerede etter første dyprens-behandlingen kjentes huden så mye friskere, dere ser at jeg har en del små kviser spesielt rundt munn-partiet og nesen – de kommer og går men slik så det altså ut uten sminke rett etter behandlingen.

Jeg har hørt utrolig mye bra om ZO produktene, så nå gleder jeg meg veldig til å teste ut dette programmet og dele resultatene med dere! Jeg kommer til å legge ut før og etter bilder og tenkte vise dere den nye hudpleie-rutinen min på video slik at dere kan se hvordan dette programmet fungerer. Jeg gleder meg til å endelig få kontroll på dette og få fin og sunn hud igjen! Målet er å finne en løsning som fungerer godt, som kan hjelpe alle som sliter med det samme.

Tusen takk igjen til alle dere som følger meg! Er det andre ting dere lurer på eller vil at jeg skal ta opp må dere gjerne legge igjen en kommentar her eller på instagram/fb. Dere kan også sende meg en mail til dianalouise.management@gmail.com – så skal jeg forsøke svare på så mange jeg kan 🙂

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s