Blink Lashes!

Happy Friday mine fine♡

Håper dere alle har hatt en fantastisk uke! Denne uken har vært veldig hektisk, jeg har jobbet en del med mine prosjekter og hatt møter nesten hver dag etter skolen! Mye som skjer og gleder meg til å dele med dere flere spennende nyheter snart. Jeg må innrømme at jeg liker å ha det litt travelt, da jeg føler at jeg blir mye mer effektiv når jeg har har en fullbooket kalender og møter jeg må forberede meg til hver dag. Det er gøy og akkurat hva jeg ser for meg at jeg kommer til å gjøre videre når jeg blir eldre.

Denne uken har jeg vært hos min nye sponsor og samarbeidpartner Blink Beauty Clinic som en en ny supertrendy skjønnhetssalong på Aker Brygge i Oslo. I tillegg til å være ledende innen vippeextensions (med over 11 års erfaring!), har de noen sinnsykt søte salong-hunder, Elvis og Rambo som dere ser på bildet under – dere må følge de på Insta @elvis_rambo_chihuahuas.

Det ble et veldig koselig møte hvor vi gikk gjennom en del ting bl.a. iht looks og hva jeg ønsker til konkurransen. Vi har bestemt å gå for en naturlig look med klassiske vipper slik jeg får litt ekstra lengde og volum uten at det blir for mye. Så satte vi opp et tidspunkt for lash-extensions som jeg skal teste ut allerede neste uke – jeg gleder meg!

Blink Beauty Clinic tilby behandlinger som: 

Vippeextensions, Volum extensions,Vippebøy, Lashlift, Faceframe, form og farging av bryn/vipper, Negledesign, Fotbehandling, Voks, Greenpeel, Shellac, Botox og fillers, Fjerne føflekker/arr, Ansiktsløft og ulike typer massasje.

De tilbyr også kurs i samarbeid med Blink Lash Academy, og samarbeider også med kosmetisk sykepleier og medisinsk ansvarlig lege.

Vippeextensions

Blink Beauty Clinic sine vipper kommer i ulike lengder, farger, tykkelser og former. De er laget av fiber og polyestertråd-lignende materialer som da festes på egne vipper slik at hver enkelt vippe blir forlenget med enten individuelle eller fler vipper (volumvipper).

Prosedyren tar i gjennomsnitt 1-2 timer for et komplett nytt sett med vippe extensions avhengig av hvor mange vipper som settes på (i snitt 80-100 vipper per øye) og avhengig av hårvekst kan de vare fra 2 uker til 2 måneder. Folk flest velger sorte vipper, men de har også vipper i alle regnbuens farger, som brun, rød, grønn og lilla. Man kan sove, dusje og bade som vanlig. Håret vokser ut og slik som resten på vår kropp, faller de naturlig av, og dermed faller den falske vippen med det.

Du finnes salongen deres ved Aker Brygge / Rådhusplassen (Adresse: Hieronymus Heyerdahls gate 3, 0160 Oslo). Ta gjerne kontakt via sms på tel 93494512 for å høre mer om deres tilbud eller send en e-post til post@blinkbeautyclinic.no / bestill prøvetime her.

Diana_Aker_Brygge
Kommentar fra Blink Beauty Clinic:
“Vi ønsker vakre 💝Diana Louise lykke til når hun stiller for Norge🇧🇻 for WCOPA i Hollywood i 2018. Følg hennes reise på WCOPA Scandinavia

#Funfacts: Vippeextensions oppsto i Korea og har eksistert siden slutten av 1990-tallet. Gjennomsnittlig har du 120 vipper per øye og hver dag mister du ca 2–5 vipper.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s