Beauty Day med Blink Beauty Clinic ♥

I samarbeid med Blink Beauty Clinic

Hallo alle mine fine♡

Håper dere har hatt en strålende uke! Denne uken har jeg vært så heldig og fått masse behandlinger, alt fra massasje til hår og vipper! I samarbeid med Oslo’s beste skjønnhetssalong, Blink Beauty Clinic, har jeg laget en liten video til dere så dere kan se hele prosessen behind the scenes 🙂 Enjoy!

Det ble en ordentlig skjønnhets-dag for meg og min manager Victoria, da vi fikk både aroma massasje, eyelash lift og vippe extensions – for en luksus! Massasjen ble utført av dyktige Sissel som er utdannet naturmedisinsk aromaterapaut og er medlem i NLH, – den massasjen var helt himmelsk dere! Jeg kan si med 100% sikkerhet at jeg kommer tilbake for den igjen veldig snart. Sissel er utrolig flink og ikke minst veldig talentfull – hun kan alt om oljer og har gitt oss masse gode tips som vi skal ta i bruk når vi reiser til Hollywood i Juli. Det jeg fikk var altså en kroppsmassasje med en spesiell type økologisk olje som Sissel hadde bladet selv med lukten av grapefrukt. Denne typen massasje øker blodsirkulasjon, løser opp knuter og etterlater kroppen med en varm og behagelig følelse av pleie og velvære. Helt fantastisk digg! Blink Beauty Clinic tilbyr mange ulike massasje typer bl.a. ansiktsmassasje, fot og leggmassasje, kroppsmassasje og drop in lunch massasje som kan bestilles HER.

Diana Louise

Vippeextensions ble utført av skjønne og flinke Trude og tok ca. 2 timer og som dere ser var jeg veldig avslappet under hele behandlingen. Trude er så utrolig flink, ikke bare er hun morsom å prate med men hun er også perfeksjonist når det kommer til vipper. Jeg fikk klassiske vipper med litt ekstra lengde (13) som jeg er superfornøyd med! Dere kan bestille time hos henne HER.

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s