Outfit Tuesday: Casual

Hei alle fine! Da er det Outfit Tuesday dere. Dagens outfit er veldig casual. Den består av en klassisk hvit bluse-topp fra Tommy Hilfiger og mine fave rocka jeans fra HOUNd. Litt classy blandet med litt rock’n’roll. Hva synes dere?

Bluse/topp fra Tommy Hilfiger, bukse fra HOUNd.

I dag er det generalprøve i sang til en mini-konsert vi skal ha om ikke så lenge, og så må jeg øve på min monolog som jeg skal fremføre på WCOPA. Har jeg fortalt dere at jeg skal stille opp innen skuespill også? 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s