Avant-Garde Photoshoot!

Hei alle fine! Fredag den 8 Juni var jeg på en spennende Avant Garde fotoshoot med dyktige fotografen Stefan Borup og fantastiske stylisten Nadia Yaneva. Virkelig et dream team – alt gikk så fort og hele gjengen var supereffektiv, det var kjempespennende og ikke minst lærerikt. Jeg har aldri gjort en sånn type shoot før men alltid drømt om å få til noe Vogue-aktig med headpieces og litt sånn vogue-aktige poseringer.

Dagen startet med at vi møttes på Modern DesignSandvika Storsenteret hvor jeg ble sminket og stylet av flinke Nadia, så var det på med headpieces og ut i skogen hvor vi tok en del morsomme bilder. Det var helt utrolig hva Nadia hadde klart å få i stand med hairstyles og headpieces og Stefan var en drømme-fotograf å jobbe med! Det var ordentlig Avant Garde. Så skulle vi egentlig dra til en veldig kul location utenfor Oslo men det ble det ikke tid til da vi startet litt sent så da improviserte vi litt og tok noen bilder i Sandvika istedenfor. Deler noen beauty-bilder fra shooten med dere:

DSC03905-2Røde kjolen min er fra LKW Design hvis dere måtte lure og skoene fra Tiger of Sweden. Den andre kjolen er jeg litt usikker på da jeg har fått låne den av min storesøster – hun kjøpte den et sted i LA 🙂 Mine vipper fra Blink Beauty ClinicDSC04023-3

De Avangarde bildene får jeg dessverre ikke dele før i Desember da vi skal konkurrere med de i en konkurranse som jeg skal forteller dere mer om senere – så det skal bli så kult å vise de frem nærmere Jul!

Det ble altså en sinnsykt kul opplevelse, takket være Nadia, Stefan og min manager Victoria. You guys rock!

Gleder meg til å samarbeide med dere igjen! Dere kan lese om Avant Garde her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s