My Makeup Routine with Oriflame

Hei kjære lesere,

Mange av dere har lurt på hvordan min makeup rutine ser ut og hva slags makeup produkter jeg bruker, så jeg har bestemt meg for å lage en kjapp sminke-video til dere hvor jeg bruker noen av mine favoritt produkter fra Oriflame. Håper dere liker den!

Mine favoritter fra Oriflame:

  • The ONE Concealer Kit: en fantastisk concealer-sett som både dekker og korrigerer. Den består av to fullt dekkende kremconcealere og et fast pudder som fester concealaleren bedre for en plettfri look. Denne passer perfekt til huden min da den har botanisk olje i seg som pleier huden og lindrer blemmer og kviser som jeg har slitt litt med i det siste. I tillegg dekker den røde tonen poser under øynene så jeg har blitt veldig glad i denne.
  • Liquid Silk Foundation: en veldig fin tynn men godt dekkende foundation med SPF12 (viktig med solfaktor nå i disse dager!) fra Giordani Gold som jeg liker å bruke til hverdags. Jeg forsøker å ikke bruke så mye foundation nå som det er så varmt ute, men ettersom jeg gjør en del photoshoots og tar bilder ute passer det perfekt med denne foundation som gir passe dekning uten å kjennes for tung.
  • Illuminating Pearls Delicate Glow: dette fantastiske highlight pudderet med fargede perler er en av mine faves fra Giordani Gold! Man får en sinnsykt glød av denne som dere kan se. Jeg elsker å fremheve kinnbeina mine og bruker den daglig i min makeup routine.
IMG_9506 2
I samarbeid med Oriflame
  • Giordani Gold Bronzing Pearls: denne har blitt min absolutte fave! Jeg har brukt mange forskjellige merker av bronzere men denne er uten tvil den beste. Den inneholder rouge-perler i flere nyanser som gir huden en fantastisk glød og en veldig fin hudtone. Disse håndlagde kulene inneholder glødfremhevende Mineral Complex.
  • Make-up Brush Case: elsker denne børste-vesken! Den har plass til 12 børster og er perfekt når man skal ut og reise 🙂

Tusen takk til Oriflame for samarbeid og disse fantastiske produktene! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s