WCOPA 2018 Nedtelling: 3 uker igjen!

Tiden går fort, og det er kun 3 uker igjen til WCOPA 2018! Det er helt utrolig fra den gangen jeg sendte min audition-tape og møtte opp med Kjetil og Andre for første gang for et halvt år siden, skal snart opp på en stor scene og kjempe for Norge! Tanken gjør meg  litt varm, og jeg kjenner at jeg gruer og gleder meg samtidig. Det skal bli så sinnsykt kult og jeg er så utrolig takknemlig for å ha fått denne muligheten. Tusen takk til alle som har støttet og trodd på meg underveis, spesielt Kjetil og Andre som har gitt meg denne muligheten og mine samarbeidspartnere og sponsorer Diamanda Models, Nordic Neon, LKW Design, Blink Beauty Clinic, ZO Skin Health, Oriflame, HOUNd, fotografen Raj Fylling og Spraytanhuset. Jeg hadde ikke klart meg uten dere!

Nasjonaldrakten kommer forhåpentligvis neste uke og antrekkene til både formal, casual og swimwear er nå pakket ned! Det eneste som gjenstår nå er å jobbe med flere presseoppslag og masse små detaljer som jeg skal få ordnet denne uken. Bildene til commercial modeling kategorien må velges ut og printes og visittkortene må bestilles, så er jeg klar dere!

Ukens høydepunkter: denne uken hadde vi en liten sommerkonsert der jeg fremførte sangen “The Rose” fra filmen The Rose, som var veldig gøy. Jeg er kanskje ikke den beste sangeren men jeg koser meg virkelig på scenen hver gang og merker at jeg har blitt mye mer komfortabel enn det jeg har vært tidligere. Så var jeg faktisk på nattevandring med klassen og så på soloppgang som var en sinnsykt kul opplevelse, og rett etter det hadde vi et lite møte med Kjetil på Aker Brygge hvor vi gikk gjennom min monolog og en del detaljer rundt Wcopa 2018. Tusen takk til Kjetil som har vært så tålmodig med meg og gitt meg masse nyttig informasjon og tips som jeg gleder meg å ta i bruk 🙂

Mål for neste uke: neste uke skal jeg fortsette å øve på min catwalk-rutine og så skal jeg i møte med en ny samarbeidspartner / frisør på mandag som jeg gleder meg veldig til. Jeg kommer til å blogge som vanlig – Outfit Tuesday er noe jeg har tenkt å fortsette med en stund frem til WCOPA, i tillegg til min skjønnhets-spalte samt WCOPA Nedtelling/forberedelser frem til vi drar. Jeg ønsker å inkludere dere som følger meg så mye som mulig slik at dere og kan få muligheten til være med på denne reisen med meg! Neste uke skal vi ha informasjonsmøte med alle WCOPA deltakere så det skal bli skikkelig kult å endelig få treffe alle sammen!

I dag var planen å dra til et event i Oslo, men siden jeg har så mye annet å gjøre i dag har jeg valgt å heller fokusere på det, samt må jeg øve på catwalk, ta bilder og forberede meg til mine møter neste uke! Always business before pleasure 🙂

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s