Royal Burner – Ny Sponsor!

I samarbeid med Royal Burner / Sponset 

Hei kjære lesere! For en kort stund siden kom jeg i kontakt med et firma her i Oslo, som heter Vita Pura AS. Dette firmaet har fokus på premium helseprodukter som bidrar til god helse, velvære og sunnere livsstil, og som fremstilles av høykvalitetsråvarer fra naturen. Vita Pura fører produktet Royal Burner som skal være et effektivt kosttilskudd med virkestoffer som grønne kaffebønner, african mango, raspberry ketons, krom og glucomannan (godkjent av EFSA) og bidra til redusert søtsug og vektreduksjon.

Som utøver og modell er det utrolig viktig for meg å se frisk og sunn ut når jeg står på en stor scene på VM i Hollywood og representerer Norge. Som mange av dere kanskje har fått med dere så har jeg slitt en del med acne og urenheter i det siste, og selv om det har blitt mye bedre nå etter at jeg har begynt med ZO Skin Health sitt kremprogram så sliter jeg fortsatt med kostholdet. Jeg har jo blitt mye flinkere med å spise variert, men det som jeg kanskje har slitt mest med er min sukker-avhengighet. Jeg kjenner at jeg må ha noe søtt hele tiden og jeg merker at det påvirker både min hud / akne og konsentrasjon på en negativ måte, og likevel så er det så utrolig vanskelig å motstå fristelsen når jeg først finner noe søtt hjemme.

Flere kostholds-studier i USA har vist at mye sukker har en klar sammenheng mer økt kviseaktivitet. Det som skjer da er at sukkeret bidrar til at hormonet testosteron frigjøres som øker påvirkningen på talgkjertlene og fører til fet hud og kviser. Når vi spiser sukker øker i tillegg insulin som er et hormon som påvirker hormonet prostaglandin 2, som også er med på å øke betennelsene i kroppen.Diana_Royal_Burn

Jeg ser jo også selv at min hudkvalitet / akne, og det jeg spiser har en sammenheng. Jeg får alltid acne utbrudd når jeg spiser for mye sukker, som for noen dager siden da jeg var på en avslutningsfest på skolen og hadde fått i meg litt for mye sukker den kvelden (kaker). Dagen etter kom de verste utbruddene og hele ansiktet var plutselig igjen dekket av masse små kviser. Så nå har jeg bestemt meg å ta oppgjør med mine sukker-vaner! Ok, det hørtes kanskje litt dramatisk ut. Jeg har tenkt å fortsette å spise variert i de kommende ukene men jeg innser at det er nødvendig å kutte ned på søtsakene litt nå som det er kun 2 uker igjen til VM da jeg ønsker å se mest mulig frisk og sunn ut når jeg går runway i Hollywood – derfor har jeg bestemt meg for å teste Royal Burner i samarbeid med min sponsor Vita Pura AS og min manger Victoria.

Vi skal teste produktet sammen i løpet av de kommende ukene og se om vi ser noen forskjeller og forhåpentligvis forbedringer. Min prioritet er først og fremst min hud, jeg ønsker å rense huden mest mulig før VM, mens Victoria ønsker å se om det vil hjelpe henne å gå litt ned i vekt. Nå skal det jo sies at vi trener ganske mye for å holde oss i form, men vi ønsker begge å redusere søtsuget slik at vi kan komme fortere i mål. Både jeg og Victoria kommer til å oppdatere dere på resultatene her og på våre Instagram så følg med: @missdianalouise og @vicainthecity

Om du er interessert i å vite mer om Royal Burner kan du lese mer HER.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s