New Hair + Fleeky Brows With Studio Valentina ♥

I samarbeid med Studio Valentina Frisør & Bryllupstylist

Hei alle mine fine ♡

Da fikk jeg endelig fikset på håret og det ble utrolig bra! Min nye samarbeidspartner Studio Valentina Frisør og Bryllupstylist har både farget, klippet og stylet håret mitt og jeg er SUPER fornøyd! Jeg fikk den fargen jeg ønsket meg og jeg fikk i tillegg faget brynene også! For en luksus! Takk til min nye fantastiske frisør Valentina (IG: @valentinastylist) hun er virkelig er en perfeksjonist når det kommer til hår.

Valentina er en nydelig dame – alltid veldig glad og energisk! Hun har jobbet på flere kjente salonger i Oslo – og har stylet både skuespillere, artister og andre kjendiser. I tillegg har hun tidligere selv vært modell og program leder, men hennes største passion har alltid vært hår – hun fortalte meg at hun elsker å jobbe som hårstylist og har lenge drømt om å åpne sin egen salong. Nå har hun endelig realisert drømmen sin og åpnet sin egen salong i Sandvika som heter “Studio Valentina” – den ligger sentralt like ved Sandvika Togstasjon – ca.15 min med tog fra Nasjonalteateret (Adresse: Aamodtgården 18, Sandvika) og den nye salongen er veldig ryddig og pen. Hvis du leter etter en ny frisør i Oslo/Bærum kan jeg virkelig anbefale Valentina!

IMG_1035 
Jeg ville bli lysere til sommeren / VM i Hollywood der jeg skal konkurrere som Junior Runway Model, og som dere ser så fikk jeg akkurat det jeg ønsket – jeg ble mye lysere men på en veldig naturlig måte noe som jeg liker veldig godt!

Som dere ser fikk jeg også en ny hårstil / klipp som jeg også er veldig fornøyd med!

IMG_1112Brows on fleek

 

IMG_1111

Hva synes dere om den nye hår-stilen min? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s