WCOPA 2018 Nedtelling: 10 dager til vi drar!

WCOPA_DIANA_LOUISE_KJETIL_PAULSEN_ANDRE_SANTAGATI

Hei mine fine ♡

Nå er det kun 10 dager igjen til WCOPA 2018 og jeg gleder meg såå utrolig mye! Vi drar den 4 Juli (på den Amerikanske Nasjonaldage), mellomlander i Paris og skal henge der i noen timer før vi tar flyet til LA. Jeg skal passe på å oppdatere dere underveis på Insta Stories og Snap så følg meg gjerne der: IG @missdianalouise / Snap @diana-christine 

Ukens høydepunkter

Skoleavslutning: denne uken hadde vi skoleavslutning og siste skoledag den 22 – tenk at jeg skal begynne på ungdomsskole til neste år dere! Jeg gleder meg så utrolig mye, men må innrømme at jeg kommer til å savne den gamle gjengen/klassen, elevrådet og ikke minst våre flinke lærere. Tusen takk for de fine to årene som vi har hatt sammen, dere har vært fantastiske!

WCOPA Meetup: I dag var vi på informasjonsmøte med landslaget vårt WCOPA Team Scandinavia! Det ble en morsom og informasjonsrik dag, hvor alle deltakerne endelig fikk treffe hverandre, og vi gikk gjennom en del praktiske ting og fikk informasjon iht bootcamps og slikt under VM. Det var kjempekoselig å endelig få treffe alle sammen og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle i Hollywood. Følg gjerne teamet vårt WCOPA Scandinavia på facebook HER 🙂

Mål for neste uke

Neste uke skal jeg jobbe med presseoppslag, samt fortsette å øve på min catwalk og monologen som jeg skal fremføre på VM, jeg har også tenkt å vlogge litt underveis så får se om jeg får tid. Jeg skal også på Blink Beauty Clinic neste uke og få massasje av dyktige Sissel Pedersen, noe jeg ser veldig frem til. Og så skal jeg selvfølgelig trene og passe på kostholdet frem til vi drar!

I morgen skal jeg bestille t-skjorter med mine sponsorer sine logoer, visittkort og bilder! Så blir det kanskje tid til litt avslapning på kvelden og se på Shark Tank med min storesøster.

Har du lyst til å følge med på oppholdet vårt i Hollywood?

Du kan følge meg på følgende kanaler:

WCOPA Team Scandinavia:

WCOPA Official:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s