Outfit Tuesday: Workout in The City

– Inneholder annonselenker 

Happy Tuesday alle fine! ♡

Startet dagen med Royal Burner kosttilskuddet som jeg får lov til å teste i noen uker frem til VM og en deilig smoothie som jeg laget selv av bringebær, banan, ingefær og juice. Så har jeg tilbringet hele dagen i Oslo og hatt både photoshoot, filmet en treningsvideo og vært med på to spennende møter med management der vi har planlagt en del spennende ting fremover som jeg kommer til å fortelle dere om etterhvert. Dagens antrekk var derfor veldig sporty og er bestod av shorts og treningstopp fra Nike, og genser fra Adidas som jeg ikke fikk bruk for da det var så sinnsykt varmt ute.
Makeup & Hår: naturlig makeup med minimalt sminke i dag – kun brukt ZO Skin Health sin primer, Oriflame sin The One concealer og lipgloss fra Clarins i nude rosa farge. Til håret har jeg brukt Oriflame sin Soft Touch Oil og Volume Boost Styling Hair Mousse (med UV filter).
Dette antrekket er litt inspirert av “CrossFit stilen” – jeg har fulgt litt med på CrossFit Games sammen med min storesøster tidligere og vurderer å starte med CrossFit etterhvert. Hva synes dere om antrekket? 🙂
Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s