WCOPA 2018 Nedtelling: 5 dager til vi drar!

Hei alle fine! ♡

Nå er det kun 5 dager igjen til vi drar til Hollywood! Wohooo! Helt sykt at tiden har gått så fort. Jeg gleder meg så utrolig mye til denne reisen og jeg er så takknemlig for denne muligheten som jeg har fått! Takket være WCOPA Scandinavia har jeg lært rekord-mye i løpet av dette året, alt fra markedsføring, fotoredigering, blogging, mediehåndtering og sponsorarbeid, samt vært med på photoshoots, opptredner og runways. I tillegg har jeg vært så heldig og fått være med i elevrådet på skolen som også har vært veldig lærerikt. Jeg har skrevet min første forretningsplan for mitt fremtidige selskap som jeg ønsker å starte om noen år og jeg har gått utenfor min komfortsone flere ganger. Jeg har funnet mine sterke og svake sider, og jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker alt fra fotografer, stylister, frisører, bloggere til bedriftseiere og produsenter.

Det høres kanskje ut som skryt, men jeg er stolt over hva jeg har fått til og det har jeg selvfølgelig ikke bare meg selv å takke for. Min manger / storesøster har vært der med meg hele veien, hun har betydd alt for meg i denne prosessen og både støttet og pushet meg til å oppnå mer enn det jeg trodde jeg kunne klare på så kort tid. Jeg er ikke i mål enda, fortsatt lang vei å gå men jeg vet nå hva jeg vil og jeg føler meg mye tryggere på meg selv. Jeg har jo ikke alltid hatt det så lett, faktisk så har jeg slitt en del og hatt min dose med janteloven og mobbing. Jeg er langt fra perfekt og jeg gjør feil iblant akkurat som alle andre – men jeg blir alltid glad når jeg ser andre lykkes! Jeg blir inspirert av de som får til noe og ser opp til folk som tørr å tro på seg selv og som ikke er redd for å skille seg ut.

I det siste har jeg hørt en del på Petter Stordalen sine podcasts og jeg blir så sinnssykt inspirert av han! Jeg elsker hans personlighet, utstråling og rådene han gir. Han bryr seg ikke om janteloven og gjør sin greie med full passion – det ønsker jeg også å gjøre. Jeg ønsker å inspirere flest mulig til å gjøre det samme – til å tro på og støtte hverandre istedenfor å trykke hverandre ned, slik at vi kan vokse, lære og bli bedre sammen!

Diana_rainbow_1
Fra min photoshoot med @victoriafraschphotography

Happy Pride alle sammen! ♡

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s