My favorite skin from CaseApp

I samarbeid med CaseApp

IMG_0375Hei alle fine! ♡

Som utøver er det viktig å forberede seg ved å planlegge nøye alle oppgavene og ting som skal gjøres før, under og etter konkurransen. Mesteparten av fritiden min går derfor til det nå i tillegg til samarbeidet med sponsorene mine som jeg håper vil fortsette fremover. Jeg er så urolig takknemlig for de sponsorene jeg har fått for WCOPA 2018, Royal Burner, Oriflame, ZO Skin Health, LKW Design, Diamanda Models, Blink Beauty ClinicNordic Neon og Valentina Stylist samt mine samarbeidspartnere CaseApp, Spraytanhuset, Raj Fylling, HOUNd, Nora NYC, iDeal of Sweden, Onepiece, Rapunzel of Sweden, Pop Sockets, MBE, Happy Plugs, Five Seasons, Mockberg, Outdoor Experten – jeg promoterer de med glede og forsøker å være kreativ i mitt arbeid da jeg ønsker å skape mest mulig verdi for alle rundt meg, både de som støtter meg finansielt og mine kjære lesere og følgere som motiverer meg til å stå på og fortsette med det jeg gjør! Jeg setter så enormt stor pris på dere alle sammen!

Vet ikke om dere har lagt merke til min nye skin fra CaseApp men jeg har blitt veldig glad i dette designet som jeg har laget selv.  Jeg elsker at det er tidløst og passer perfekt med min egen logo i gått og hvitt ♥

Med kodeord “DIANALOUISE20” får du nå hele 20% rabatt på ALLE varer hos min samarbeidspartner CaseApp www.caseapp.com

IMG_0374 2

IMG_0376

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s