Få flotte bein – Treningsvideo

Hei alle fine!

Mange av dere spør om min trening og hva jeg spiser for å holde meg i form. Jeg trener ca 4-5 ganger i uken, både kardio og styrke, forsøker å spise så sunt som mulig men unner meg det jeg vil på helgene (utenom denne uken for nå forbereder jeg meg til VM). Jeg liker generelt rutiner, og liker å ha en treningsplan derfor har jeg i samarbeid med min manager laget en treningsprogram som vi forsøker å gjennomføre sammen. Når hun ikke er tilstede kjører jeg på egen hånd eller trener alene i parken.

Her kommer en kort video fra en treningsøkt jeg gjorde i Slottsparken i Oslo for noen dager siden der dere kan se hvordan jeg lager min smoothie og noen av mine favoritt øvelser. Startet dagen som vanlig med RoyalBurner, smoothie og grønn te, så dro vi til Oslo en tur for shoot og trening. Denne treningsøkten består av en oppvarming og noen av mine favoritt bein-øvelser som jeg ofte gjør når jeg skal trene hjemme eller ute i parken / hagen. Jeg forsøker å variere øvelsene men kjører gjerne en slags sirkeltrening hvor jeg først varmer opp i 5-10 min med jogging, lette squats og jumping jacks og så øker jeg tempoet og bruker ca. 1 min på hver øvelse. Dette programmet har jeg laget selv med litt rådgivning fra min manager. Jeg elsker disse øvelsene fordi de er super enkle og effektive, og det beste er at det tar ikke lang til å gjennomføre – jeg brukte ca.25-30 min på hele økten 🙂 Hope you like it!

Vil dere ha flere trenings-innlegg som denne? Fint om dere kan gi meg litt tilbakemeldinger på hva slags innlegg dere ønsker!

– Inneholder annonselenker

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s