Hollywood Next!!

Hei alle fine! ❤

Nå er det ikke mange timer igjen til jeg drar til Hollywood med Team Scandinavia for å representere Norge i World Championships of Performing Arts 2018 og jeg gleder meg såå utrolig mye! I dag har jeg vært hos flinke Trude på Blink Beauty Clinic for en siste touch up før VM og fått en blanding av klassiske og volum vipper denne gangen. Så har jeg og min Manger Victoria vært hos vårt nye sponsor Oslo Laserklinikk og fått noen behandlinger der som jeg kommer til å vise dere neste vlogg. Nå gjenstår det bare å pakke resten av tingene og så drar vi tidlig på morgenen først til Paris og så videre til LA. Følg meg på snap @diana-christine og Instagram @missdianalouise for updates undervei! Følg gjerne også teamet vårt på Snap @wcopascandinavi og Instagram @wcopascandinavia

IMG_1603

Takk igjen til alle dere som følger meg og mine fantastiske sponsorer for all støtten! Jeg skal gjøre mitt beste for å gjøre Norge stolt!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s