Oslo Laserklinikk – Ny Sponsor!

Hei alle mine fine ♡

Jeg vil med glede fortelle dere at jeg har nå fått enda en fantastisk samarbeidspartner / sponsor med på laget – Oslo Laserklinikk AS – som i dag finnes i Oslo, Hamar og Eidsvoll, og spesialiserer seg på medisinsk- og kosmetisk laser behandlinger og injeksjoner!

Oslo Laserklinikk tilbyr behandlinger innen:

  • Medisinsk laser (Acnebehandling, sår, pigmenter, poreproblemer, føflekker mm)
  • Kosmetiske laser behandlinger
  • Injeksjonsbehandling
  • Filler behandling
  • Botox
  • Kosmetiske behandlinger
  • Ansiktsløft / trådløft
  • Legetjenester

Dere kan lese mer om deres behandlinger her.

Min manager Victoria har vært hos Oslo Laseklinikk tidligere og fått laser behandlinger der som hun har vært veldig fornøyd med, derfor ble vi veldig glad da vi fikk et samarbeid med de! Hos Oslo Laserklinikk kan du være sikker på at du får det beste behandlingstilbudet og de vurderer alltid hver enkelt persons behandlingsplan i forhold til nye tiltak som kan foretas. Oslo Laserklinikk har også god kontakt med det internasjonale forskningsmiljøet som gjør at deres behandlinger til enhver tid er moderne og oppdatert.

12356670_1666700433613950_4359086487782043196_o

Dr. Farhad Eshaghi er en veldig hyggelig mann med bred kompetanse i behandling av hudproblemer og har spesialisert seg innenfor medisinske laserbehandlinger. Han er utdannet lege i både Danmark og USA og har tidligere jobbet som kommunelege og lege i almenmedisin. De siste årene har han jobbet som kosmetisk lege og forsket på sårbehandling med laser. I tillegg til å være laserterapeut arbeider han med kosmetiske laserbehandlinger og injeksjoner av forskjellige typer.

Som dere vet ønsker jeg å rense huden så mye som mulig nå før vi reiser så da skal jeg få en behandling som fokuserer på mine hud-problemområder mens min manager Victoria skal få injeksjoner som er Oslo Laserklinikk sin spesialitet. Vi gleder oss masse til neste time hos Oslo Laseklinikk som ligger sentralt på Frogner (Adresse: Krusesgate 11, 0263 Oslo) og tenkte lage en liten film til dere så dere får se hvordan behandlingene utføres.

Lurer du på noe angående Oslo Laserklinikk sine behandlinger, eller ønsker å bestille time?  Klikk HER for å bestille en time i dag eller send en epost til post@oslolaserklinikk.no

Følg de også gjerne på sosiale medier:

Facebook: @oslolaserklinikk

Instagram: @oslolaserklinikk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s