WCOPA 2018: On Our Way To LA!

Hei alle sammen!

Nå har vi kommet frem til flyplassen i Paris og venter på vårt neste fly til Los Angeles som går om noen timer. Her er det fint og varmt, og humøret er på topp! I dag er det jo 4 Juli – USA’s Nasjonaldag og vi gleder oss til å være med på feiringen når vi kommer frem 🙂 Vi kommer frem rundt kl.14 lokal tid så får vi hele dagen på oss til å komme litt inn i døgnrytmen, slappe av og lade opp til neste dag. I over imorgen starter registreringen og så blir det tid for seremoni hvor alle landslagene skal komme opp på en stor scene og presentere seg. Så skal vi alle danse og synge til låten “Colors” av Jason Derulo som vi alle fikk beskjed om å lære utenatt – skikkelig gladlåt som jeg bare må dele:

Gleder meg til å endelig komme frem til LA! Nå blir det snart tid for film og litt kos på flyet så blogges vi igjen når vi er fremme dere! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s