WCOPA 2018: Day 1 – Registration & Orientation

Hei alle fine! ♡

Jeg fikk ikke oppdatert bloggen i går da nettverket på hotellrommet var litt ustabilt men nå for dere litt updates: I går startet vi dagen med en rask frokost på Starbucks, så møtte vi resten av teamet og gikk gjennom alle våre performances sammen. Da delte vi oss i små grupper basert på kategoriene som vi skal konkurrere i og forsøkte å gi hverandre så mye feedback som mulig. Etter det fikk vi litt tid for oss selv, jeg og Vica måtte printe ut en del ting så vi tok Uber til et printe-sted som lå litt utenfor Long Beach. Det var ikke et like fint sted som vi er på nå, det var uteliggere over alt og masse små utenlandske butikker og kafeer. Det var visst et sånt “Valley” strøk. Så traff vi på en gjeng med gutter som jobbet i en av butikkene, de så ut som gansters hele gjengen lol. De var veldig nysgjerrige på hvor vi kom fra og hva vi gjorde her. Så spurte de oss om hva slags musikk vi likte og da jeg sa at jeg hører på rap og 69 begynte de plutselig å skrike “eyyyy…” hele gjengen. En av dem sa «yo she’s a bad bitch» og jeg bare «excuse moa…?» ha! De var morsomme. Så dro vi til Vons like ved hotellet og handlet litt sushi og croissanter.
I dag voknet jeg kl.6 av en mareritt …jeg drømte at jeg drepte mennesker ved å “gå inni dem” på en måte..som om jeg var en zombie eller noe…ikke spør..Voknet helt svett i panikk og måtte trøstespise litt med en gang. Fikk i meg en crossiant med ost og skinke så brukte jeg resten av morgenen på å fikse meg og øve på min monolog.
Så møtte vi opp med verdens beste Skandinavia teamet i lobbyen, filmet våre presentasjoner og tok team bilder sammen som dere ser nedenfor.

Kl.15 var det tid for registrering, der fikk vi informasjonshefter, badges og div dokumenter. Og så hadde vi orientering med alle lagene, vi fikk en del info iht konkurransen og bootcampen som starter allerede imorgen! Da starter det for real – med workshops og forelesninger om underholdnings- og modell bransjen som jeg har hørt er skal være ganske intenst. Og jeg fikk forresten vite at jeg skal konkurrere i alle mine kategorier allerede på tirsdag (Yay!), så da har jeg noen dager på meg til å forberede meg på både catwalk, photoshoot og monologen som jeg skal fremføre. Gleder meg! Følg meg videre på Instagram @missdianalouise og snap @diana-louisefor seneste updates fra konkurransen. Luv ya’ll!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s