WCOPA 2018: Day 2 – Boot Camp with Darienne Arnold

Darienne Arnold_Diana Louise

God kveld alle fine! ♡

Nå er vi endelig tilbake på hotellet etter en laaaaang dag med boot camp og vi er helt utkjørte dere! Dagen startet med litt shopping på en av Outlets i nærheten hvor jeg har handlet inn en del sko og t-skjorter, og så var det rett til Modeling- Boot Campen som startet kl.13 og varte i resten av dagen. Det har vært ganske intenst men samtidig superspennende og lærerikt! Fantastiske top modellen Darienne Arnold foreleste samt øvde på catwalk med oss og det var så utrolig kult! Hun har jobbet som modell i over 25 år for ALLE store designere og covergirl for Vogue og alle store modellblader, i tillegg til å ha jobbet som agent for de største modell agenturene så hun kan virkelig alt om bransjen. Og så var Crista Klayman også der, hun er direktør for California’s største modell byrå LA Modell og hun ga oss masse råd og tips iht modeling auditions. Det var veldig nyttig og utrolig lærerikt, jeg er så utrolig glad for at jeg fikk denne muligheten!

Diana_loui

Jeg fikk til og med prate med Darienne, og hun sa til meg etter bootcampen at min walk var bra!!! Tenk dere selveste Darienne sa at jeg gikk bra og skulle bare fortsette sånn. Så foreslo hun å ta noen bilder sammen så det gjorde vi! Aaaaah jeg er såå utrolig heldig dere! Imorgen blir det oppmøte i lobby og intervju, så blir det masse øving med teamet og Seremoni senere på kvelden der alle landene skal opp på scenen og presentere seg! Gleder meg masse til det! Følg med videre på Instagram @missdianalouise og snap @diana-christine samt teamet vårt @wcopascandinavia for flere updates!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s