WCOPA 2018: Day 3 – Parade of Nations & Opening Ceremonies

Alle

God kveld alle fine! ♡

Det begynner å bli lenge siden siste innlegg, grunnen til det er at det har vært noen veldig intense og innholdsrike dager her på Long Beach og samt noe ustabil internett-situasjon på hotell rommet som har gjort at jeg ikke fikk skrevet så mye. Jeg har likevel notert en del underveis så jeg tenkte poste det som jeg har notert dag for dag. Søndagen ble tilbrakt for det meste på hotellet der vi gikk gjennom våre performances med teamet og alene. Det ble lunch på Starbucks og vi fikk faktisk også shoppet litt klær og småting på en outlet like ved hotellet. På kvelden ble det en stor fest på Åpningssermonien, der alle landene skulle opp på scenen og presentere seg i sine nasjonal kostymer. Det var utrolig mange flotte kostymer og flagg og alle danset og sang til Colors låten som var veldig gøy! Her får dere noen bilder fra Åpninssermonien og WCOPA fan video:

Dere kan se laget vårt på 2:46 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s