WCOPA 2018: Day 4 – Preparing for The Preliminary Competition tomorrow!

Hei alle sammen!

Nå har vi nettopp stått opp, spist frokost på rommet og sett på auditions til noen av våre deltakere fra Team Scandinavia. Det var veldig høyt nivå må jeg si og mange flinke, men det gikk bra med alle våre tror jeg! Jeg skal konkurrere på tirsdag der jeg skal både gå catwalk og fremføre min monolog i comedy acting. Derfor skal jeg bruke resten av dagen til å øve masse og sørge for at jeg er godt forberedt til imorgen! Wish me luck!

Processed with VSCO with a6 preset
Sammen med 7 World Titles Winner – Britt Goodwin @brittgoodwinperforming – den dama er helt fantastisk dere! Skjekk hennes insta!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s