WCOPA 2018: Day 5 – Preliminary Competition / Modeling & Acting

Screen Shot 2018-07-17 at 9.46.19 PM

Hei alle fine! I dag startet konkurransen for meg og det var kjempegøy! Både spennende og litt nervepirrende like før jeg skulle på scenen. Vi startet med en kjapp frokost på hotellrommet og møtte opp på Long Beach Performing Arts Center kl.9, skiftet og fant lister med rom og klokkeslett. Det hele ble forsinket 3-4 timer. Jeg synes generelt at jeg har gjort det bra, spesielt på formal og bikini men på casual kunne det gått bedre.  Jeg ble også fornøyd med min monolog som jeg fremførte for 8 dommere og synes det var kjempegøy å se på de andre talentene! Jeg må si det var utrolig høyt nivå og veldig mange dyktige og erfarne ungdommer og voksne med skuespiller-bakgrunn. Jeg blir ikke lei meg hvis jeg ikke går videre til semifinalen på skuespill kategorien da jeg kun har holdt på med dette i ett år, men jeg kjenner virkelig at jeg kan gjøre det mye bedre med litt trening. Allerede etter noen øvelser med dyktige direktøren og skuespilleren Kjetil Paulsen fra WCOPA Scandinavia i Oslo følte jeg at jeg hadde lært så utrolig mye og monologen ble bare bedre og bedre. Takket være Kjetil har jeg også innsett at jeg elsker skuespill og ønsker å satse mer på dette fremover, derfor ser jeg nå etter skuespill-kurs og bøker som kan være til hjelp. Si gjerne i fra om dere har noen anbefalinger! Jeg sitter nå altså med en ganske så god følelse og gleder meg til å vite om jeg gikk videre til semi-finalen imorgen tidlig (vi får vite det kl.7 imorgen!)! Nå er jeg helt utslitt og gleder meg til å få i meg litt mat, Vica skal bestille “verdens beste pizza takeaway” så skal jeg bare pleie huden og forberede alle mine antrekk til imorgen! Om jeg går videre får jeg kun 2 timer til forberedelser så blir det rett på scenen igjen og da blir det en større scene også! Ah jeg kan ikke vente til å se resultatene….!

Jeg fikk forresten treffe grunnleggeren Griff O’Neil og hele ledelse-gruppen etter min Formal performance i dag, noe som var utrolig kult! Og det beste var at de visste hvem jeg var (!) hvor sykt er ikke det (?!) jeg er jo liksom en av 1500 deltakere – men de hadde sett mine bilder og fulgt med på meg på sosiale medier, og de sa at de elsket det jeg gjorde og at jeg var så flink å promotere meg selv og WCOPA! Så sa plutselig Scott Murphy at han kunne tenke seg å introdusere meg til en av sine kontakter og hjelpe meg med å komme inn i et annet stort prosjekt (som jeg ikke kan avsløre helt enda) og sa at vi må holde kontakten – det var så surrealistisk og jeg måtte klype meg selv i armen da Vica oversatte alt for meg for 3 gang. Tenk at selveste Scott Murphy er interessert i å hjelpe meg! Jeg kan fortsatt ikke tro det og jeg klarer ikke å uttrykke med ord hvor takknemlig og heldig jeg er som får oppleve alt dette! Det å få vist meg frem for så mange dyktige mennesker i industrien i Hollywood og Internasjonalt betyr så utrolig mye for meg! Tusen takk til WCOPA Scandinavia, min beste manger og søster Victoria, familie, venner og mine fantastiske sponsorer for denne muligheten! ❤

IMG_1853
Fra Venstre: Founder and CEO of WCOPA Griff O’Neil, Model & Actress Diana Louise, WCOPA Vice President Scott Murphy & Chief Financial Officer Chuck Lorimer

Ha en strålende dag alle fine! Følg gjerne med på Instagram / Story og Facebook for flere updates, videoer og bilder. Luy ya’ll!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s