WCOPA 2018: Day 6 – Jeg er med i Semifinalen!

36873448_682329712098004_7867362028698992640_n

God kveld alle fine! ♡

De siste to dagene har vært intense og i dag fikk jeg vite at jeg kom videre til semifinalen! Yaaaaay! Resultatene skulle egentlig være klare kl.7 men ble forsinket i nesten to timer pga det nye datasystemet til WCOPA som plutselig sluttet å virke, så da vi endelig fikk resultatene måtte de som hadde gått videre til semi med en gang opp på scenen. Det gikk fort i svingene, jeg var en av de første som skulle ut med casual og formal walk. Det var kun halvparten av Team Scandinavia som gikk videre til semifinalen: Alexandra, Anette, Martine Aurora og meg.

Jeg gikk altså videre i modeling, og var ganske fornøyd med mine walks! Jeg koste meg på scenen, forsøkte å bruke mer tid på poseringene og ha mer utstråling. Etter at jeg var klar skulle Alexandra ut, og hun har også gjort det sykt bra! På veien til prøverommet ble jeg stoppet av selveste Britt Goodwin som ville filme og intervjue meg, jeg ble litt satt ut men gjorde så godt jeg kunne 🙂 Nå er vi tilbake på hotellrommet etter vår Starbucks lunch og skal begynne å gjøre oss klare for ikveld, vi skal samles for en Lounge party litt senere der vi får vite om hvem som kommer til FINALEN!!! Iiiiih! Wish me luck!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s