WCOPA 2018: Day 6 – Jeg kom til finalen!

37211149_1435025259930962_3368403942420512768_oGod kveld alle fine! ♡

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Lounge Party / Worldstars Village! And guess what??? Jeg er med i finalen dere!!!! Yaaaaay!

Alexandra fra Sverige og jeg kom til finalen som VIP Presenters! Jeg ble sinnsykt glad da jeg hørte navnet mitt bli ropt opp, men visste ikke helt hva det var. Ha! Så ble vi fortalt at vi ble valgt i regi av selveste LA Models, og skulle få lære hvordan jobbe behind the scenes, bli stylet og sminket og få dele ut priser på finale showet som skal streames til over 3 millioner mennesker! Hvor kult er ikke det liksom?!? I tillegg kom Northern Lights med Martine Aurora og Anette til finalen i sin kategori med en norsk låt! For første gang i historien er Norge med i Finalen! Jeg er så utrolig glad og stolt over verdens beste teamet vårt! Go Team Scandinavia!!!

 

Jeg gleder meg syyykt til finalen!!! Følg gjerne med på wcopa.com eller deres offisielle facebook side for å få med dere finale showet på fredag kl 7pm (PDT).

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s