WCOPA 2018: Day 7 – Rehearsal for Finals & Go Sees

God kveld alle fine! ♡

Nå er vi endelig tilbake på hotellet etter en lang dag med rehersals, auditions, go-sees og shopping. Startet dagen med rehersals for finalen som tok et par timer, så ble det en kjapp lunch og så kom Kjetil og Andre med Go-Sees og jeg fikk hele 6 stk Go-Sees (!) – altså er det 6 eksperter fra Film og modell-industriene som inviterte meg til privat samtale etter å ha sett mine auditions! Jeg ble så overlykkelig og vi løp bort til Westin med en gang etter rehersal. Jeg fikk treffe skuespilleren Roger Del Pozo, casting direktøren Richard De Lancy, celebrity Assistant Kimberly Strauss, skuespilleren Anthony McMurray og sangeren/danseren Gabby Gillespie.37179083_1435035196596635_1728958605631160320_o
Jeg traff også på min konkurrent Gemma Donnelly fra Sør-Afrika og representatives fra LA Models  🙂
img_3239
I morgen er det finale og da skal vi først møte opp tidlig på morningen med Darienne og teamet på Performing Arts Center for å gå gjennom utdelingene så skal vi bli stylet av flinkeste Red Lip Ink teamet og ta bilder på Red Carpet før finalen. Jeg gleder meg så utrolig mye til finalen! Følg med på Wcopa sine sider for å få med dere finaleshowet!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s