WCOPA 2018: Day 8 – Getting Ready for the FINALE (Today at 7pm PDT!)

God dag alle fine! ♡

Nå er det ikke lenge til det braker løs på Long Beach Performing Arts Center!
Alle finalistene møtte opp for rehersal rundt kl.9 i dag der vi gikk gjennom hele showet. Det var spennende å se all arbeidet “behind the scenes” og observere hvordan Darienne og de andre jobber. Jeg fikk også en privat Session med Darienne der jeg fikk en del råd og tips til min catwalk. Det hun sa at jeg gikk fint, men at jeg kunne bruke hoftene enda mer og hun ga meg i tillegg en catwalk rutine som jeg kunne øve på, så det kommer jeg til å gjøre når jeg kommer tilbake til Norge! 🙂
I kveld skal jeg ha på meg min fineste kjole fra LKW Design som jeg gleder meg til å vise frem for over 3 milioner seere. Dere har sikkert sett den før, men den er blå med masse små skinnende krystaller. Ahh jeg elsker den virkelig! Jeg styler den med sorte pumps fra Tiger of Sweden og skal krølle håret litt. Følg gjerne med på finalen på Wcopa.com eller facebook!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s