WCOPA 2018: Day 9 – Junior Awards!

Hei alle fine! ♡

Jeg har nettopp vært på WCOPA Junior Awards! I tillegg til 2 medaljer og 1 semi-finale medalje kom jeg i top 5 av alle junior modeller på The World Championships of Performing Arts! Jeg er utrolig stolt over meg selv og har lært så utrolig mye av denne turen! Kl.19 blir det Celebration Party der vi skal feste med alle deltakere, og etter det skal laget vårt dra ut og spise sammen. Gleder meg!

Allerede i morgen skal jeg og Vica “flytte” til Hollywood hvor vi skal slappe av de siste 2 dagene før vi drar hjem til Norge. Jeg gleder meg veldig til å se Hollywood og Beverly Hills, og gå på Walk Of Fame!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s