Sunny in Hollywood!

Hei alle mine fine!

I dag sjekket vi oss ut av det fine hotellet og tok uber til nye stedet vårt i Hollywood. Det tok ca 40 min å komme seg til Hollywood fra Long Beach. Det nye stedet lå like ved Walk of Fame så vi startet dagen med frokost på Rise-N-Grind der vi tok en Acai bowl hver med jordbær og banan.

Så gikk vi på Walk Of Fame ned til TCL Chinese Theatre. Vi gikk innom en del suvenir butikker og kjøpte gaver familien og venner. Etter det bestemte vi oss for å stikke innom Madam Tussauds Hollywood, der vi endte med å ta over 1000 bilder med de ulike voksefigurene. Det var gøy og det tok noen timer, vi fikk i tillegg se en 4D film med effekter der setene veltet til siden og bakover og vi ble sprutet på med vann. Så dro vi og shoppet litt klær til det ble sent og så ble det en Inn-N-Out middag – omg jeg fikk den beste burgeren jeg har smakt i hele mitt liv! Men mye kalorier ble det – milkshaken alene var på over 800 kalorier – som er halve dagsbehovet liksom.  Foresten Inn-N-Out finnes bare i California. Så kjøpte vi litt søt karamell popcorn og så på Miranda Sings på Netflix for 2 gang haha! Blir aldri lei den serien 😛 Håper dere har det bra der hjemme og nyter sommeren. Vi drar hjem allerede om noen dager så skal forsøke å kose oss mest mulig her mens vi er her. Imorgen er planen å henge på Santa Monica og så har jeg veldig lyst å se Beverly Hills. Blogges igjen imorgen dere! Xoxo 🙂 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s