Santa Monica

36816256_253743882081548_7225541189934514176_n

Hei alle fine

I dag startet vi dagen med frokost på iHop. Det var skikkelig artig da vi fikk en skikkelig amerikansk frokost med egg, bacon, skinke, pølse og hars browns (som minnet meg om russiske potetkaker “draniki” som pappa pleier å lage). Så fikk vi de beste amerikanske pannekakene!! Søsteren min fortalte at amerikanerne pleier å ha myyye sirup på de slik at pannekakene trekke det inn og blir ekstra søte og saftige. Da jeg prøvde det ble jeg fort kvalm. Jeg ble også sjokkert over størrelsen på rettene vi fikk – vi bestilte den minste retten og det var jammen meg ikke lite mat!

Etter frokosten tok vi Ubern til Santa Monica hvor vi tilbrakte resten av dagen – det var veldig fint men jeg har fortsatt ingen planer på å flytte til USA. Vi dro på stranda og det var helt sinnsyke gigantiske bølger der. Jeg ble egt litt redd haha, men det var kos å løpe rundt der og bade. Det blåste også litt så det var ganske behagelig. Så ble det middag på en koselig restaurant på Santa Monica Pier der jeg bestilte salat med reker og Victoria fikk angus burger som var sinnsykt god. Kom sent hjem og tilbrakte siste to timene i sengen på Snapchat med dere ha! Håper dere har hatt en fin dag, Bare to dager igjen til vi drar hjem og jeg har litt blandet følelser – jeg liker å være her og utforske nye steder men jeg savner familien og vennene mine nå. Er første gang jeg reiser uten foreldrene så det kjennes litt uvant. Gleder meg også til å catche up med alle sammen når jeg kommer hjem. Imorgen skal vi til Beverly Hills, jeg har sett på en del bilder og hørt at det er utrolig fint der så jeg gleder meg til å ta masse bilder der! Vica skal vise meg sine fave steder og kafeer så det skal bli gøy. Snakkes imorgen! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s