Beverly Hills Babe!

Startet dagen med kjapp frokost på rommet, proteinshake og kylling croissant, oppdaterte mine medier og så dro vi til Beverly Hills med Vica! Det var så utrolig flott der, mange fine butikker overalt og koselige cafeer. Om jeg måtte velge et sted å bo i LA så hadde det helt klart vært i Beverly, alt var så rent og fint akkurat som jeg liker det. Der traff jeg også på min “nye boyfriend” – jeg tror han het Lil Pump men litt usikker. Ha! Han kom ihvertfall bort til meg og spurte om å få ta et bilde sammen, så vi poset litt fint sammen da. Så kom en annen fyr rett etter og sa jeg så kjent ut, han ville og ta bilder.. Ha! Jeg følte meg som en ordentlig kjendis der i noen minutter! Så stakk vi innom Sprinkles for verdens beste cupcakes, og tok litt bilder der, og så ble det en lunch på Urth Café hvor vi bestilte deres berømte avokado-toast og smoothies. Omg! Det var så godt dere. Så ble vi kjent med en fyr som var trommeslager, og spilte punk rock, han hadde reist rundt på turner over hele verden men aldri vært i Norge så han spurte en del om hvordan det var der. Han hadde også en kjendis-hund som har vært med i en del filmer – hvor kult er ikke det?

img_3823

facetune_19-07-2018-10-12-06

facetune_19-07-2018-10-23-15

facetune_19-07-2018-10-05-53

facetune_19-07-2018-10-19-38Allerede imorgen reiser vi hjem, buhuuu… Jeg vil ikke..jeg har jo savnet vennene mine så det skal bli kult å se de igjen men ellers trives jeg så godt her. Shopping, strand, palmer og masse god mat ..hva mer kan man ønske seg?

img_3839

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s