Royal Burner Kosttilskuddet

I samarbeid med Royal Burner / Sponset 

Som dere vet elsker jeg å teste ut nye skjønnhetsprodukter og kosttilskudd for å få finere hår, sterkere negler og bedre hud…Nå har jeg testet noe som heter Royal Burner i en mnd nå, som er et kosttilskudd for aktive mennesker som ønsker å få fart på forbrenningen og redusere søtsug. Den hjelper til å holde jevn blodsukkernivå under hele dagen samt holder sultfølelsen under kontroll.

For min del betyr det at jeg ikke kjenner samme søtsug som jeg vanligvis gjør og som resultat får litt renere hud da min akne blir verre når jeg spiser sukker. Etter at jeg har fått prøve ut Royal Burner i forkant av konkurransen har jeg merket en stor forskjell når det gjelder sistnevnte, da jeg ikke er like søtsugen lengre og kan lettere si nei til godteri og andre søtsaker. Det jeg liker spesielt er at Royal Burner er basert på naturlige stoffer og inneholder en del mineraler og vitaminer som er bra for kroppen. Jeg testet denne i ca.1 mnd – en tablett før frokost, mest for å rense ansiktet mest mulig i kombinasjon med mitt krem program fra Zo Skin Health og jeg føler at det hjalp massevis! Jeg har faktisk ikke spist noen søtsaker under konkurransedagene som har resultert i jevnere blodsukkernivå og mindre akne-utbrudd som pleier å bli verre når man er ute i solen.

Victoria derimot har tatt to tabletter hver dag og hun er svært fornøyd med resultatene – hun har gått ned hele 3,1 kg siden USA turen (som hun sier pleier å være omvendt , siden maten i USA er så mye usunnere pleier hun vanligvis å legge på seg noen kilo når hun er der lol). Vi har heller ikke fått trent så mye der utenom de siste dagene på Santa Monica så for å ta det med i betraktning har vi begge vært veldig fornøyde med dette kosttilskuddet. Vi vil ikke anbefale dette til barn da det er mest tilpasset voksne som sliter med søtsug og ønsker å få fart på forbrenningen.

På grunn av den unike kombinasjonen av stoffer som glucomannan, grønn kaffeekstrakt, vitamin b3, krom, bringebærekstrakt og african mango ekstrakt er produktet også helt ypperlig for de som ønsker å gå ned i vekt. Vi anbefaler virkelig å teste ut Royal Burner som kan bestilles på hjemmesiden deres HER.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s