Street Style in Tallinn

Diana Tallinn
Outfit of The Day: Shoes – Marc Fisher, T-shirt – my own merch, Pants – BikBok & fave Louis Vuitton Bag

Hei alle fine!

Da er vi endelig i Tallinn dere og det er såå utrolig fint her! Vi bor i “Old Town” og jeg har allerede rukket å forelske meg i denne byen! De gamle bygningene, kirkene og kafeene har inspirert oss til å prøve oss på litt street style photography tidlig i dag så jeg kommer til å legge ut flere street bilder etterhvert! Startet dagen med enkel frokost med egg, bacon og frukt på hotellet så dro vi til sentrum og handlet litt på et av kjøpesentrene der, deretter bestemte jeg meg for å ta en lett spraytan da jeg har følt meg litt blek i det siste. Det skulle ta 10 min men endte med at vi måtte vente i over en halvtime på at den skulle tørke og da jeg gikk ut av spraytan-stedet var huden min enda ikke tørr så spraytan kom overalt på klærne mine (huf aldri igjen!) da savnet jeg plutselig fine Spraytanhuset på Majorstuen der de bruker kun 15min og det tørker kjemperaskt! No offence ..

Så ble det litt øving på hotellet der jeg øvde litt på min walk og koreografien til min låt “Like a Model” – det ble litt improvisert men jeg tror det kommer til å gå fint. Gleder meg masse til å være med på showet og møte alle deltakerne på Teen Miss Estonia 2018 finalen imorgen! 🙂 Følg med på Instagram (@missdianalouise) og Snap (diana-christine) for å få med dere highlights fra showet imorgen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s