Street Style in Tallinn

Diana Tallinn
Outfit of The Day: Shoes – Marc Fisher, T-shirt – my own merch, Pants – BikBok & fave Louis Vuitton Bag

Hei alle fine!

Da er vi endelig i Tallinn dere og det er såå utrolig fint her! Vi bor i “Old Town” og jeg har allerede rukket å forelske meg i denne byen! De gamle bygningene, kirkene og kafeene har inspirert oss til å prøve oss på litt street style photography tidlig i dag så jeg kommer til å legge ut flere street bilder etterhvert! Startet dagen med enkel frokost med egg, bacon og frukt på hotellet så dro vi til sentrum og handlet litt på et av kjøpesentrene der, deretter bestemte jeg meg for å ta en lett spraytan da jeg har følt meg litt blek i det siste. Det skulle ta 10 min men endte med at vi måtte vente i over en halvtime på at den skulle tørke og da jeg gikk ut av spraytan-stedet var huden min enda ikke tørr så spraytan kom overalt på klærne mine (huf aldri igjen!) da savnet jeg plutselig fine Spraytanhuset på Majorstuen der de bruker kun 15min og det tørker kjemperaskt! No offence ..

Så ble det litt øving på hotellet der jeg øvde litt på min walk og koreografien til min låt “Like a Model” – det ble litt improvisert men jeg tror det kommer til å gå fint. Gleder meg masse til å være med på showet og møte alle deltakerne på Teen Miss Estonia 2018 finalen imorgen! 🙂 Følg med på Instagram (@missdianalouise) og Snap (diana-christine) for å få med dere highlights fra showet imorgen!

Advertisements

WCOPA 2018: Day 2 – Boot Camp with Darienne Arnold

Darienne Arnold_Diana Louise

God kveld alle fine! ♡

Nå er vi endelig tilbake på hotellet etter en laaaaang dag med boot camp og vi er helt utkjørte dere! Dagen startet med litt shopping på en av Outlets i nærheten hvor jeg har handlet inn en del sko og t-skjorter, og så var det rett til Modeling- Boot Campen som startet kl.13 og varte i resten av dagen. Det har vært ganske intenst men samtidig superspennende og lærerikt! Fantastiske top modellen Darienne Arnold foreleste samt øvde på catwalk med oss og det var så utrolig kult! Hun har jobbet som modell i over 25 år for ALLE store designere og covergirl for Vogue og alle store modellblader, i tillegg til å ha jobbet som agent for de største modell agenturene så hun kan virkelig alt om bransjen. Og så var Crista Klayman også der, hun er direktør for California’s største modell byrå LA Modell og hun ga oss masse råd og tips iht modeling auditions. Det var veldig nyttig og utrolig lærerikt, jeg er så utrolig glad for at jeg fikk denne muligheten!

Diana_loui

Jeg fikk til og med prate med Darienne, og hun sa til meg etter bootcampen at min walk var bra!!! Tenk dere selveste Darienne sa at jeg gikk bra og skulle bare fortsette sånn. Så foreslo hun å ta noen bilder sammen så det gjorde vi! Aaaaah jeg er såå utrolig heldig dere! Imorgen blir det oppmøte i lobby og intervju, så blir det masse øving med teamet og Seremoni senere på kvelden der alle landene skal opp på scenen og presentere seg! Gleder meg masse til det! Følg med videre på Instagram @missdianalouise og snap @diana-christine samt teamet vårt @wcopascandinavia for flere updates!

 

 

 

WCOPA 2018: Day 1 – Registration & Orientation

Hei alle fine! ♡

Jeg fikk ikke oppdatert bloggen i går da nettverket på hotellrommet var litt ustabilt men nå for dere litt updates: I går startet vi dagen med en rask frokost på Starbucks, så møtte vi resten av teamet og gikk gjennom alle våre performances sammen. Da delte vi oss i små grupper basert på kategoriene som vi skal konkurrere i og forsøkte å gi hverandre så mye feedback som mulig. Etter det fikk vi litt tid for oss selv, jeg og Vica måtte printe ut en del ting så vi tok Uber til et printe-sted som lå litt utenfor Long Beach. Det var ikke et like fint sted som vi er på nå, det var uteliggere over alt og masse små utenlandske butikker og kafeer. Det var visst et sånt “Valley” strøk. Så traff vi på en gjeng med gutter som jobbet i en av butikkene, de så ut som gansters hele gjengen lol. De var veldig nysgjerrige på hvor vi kom fra og hva vi gjorde her. Så spurte de oss om hva slags musikk vi likte og da jeg sa at jeg hører på rap og 69 begynte de plutselig å skrike “eyyyy…” hele gjengen. En av dem sa «yo she’s a bad bitch» og jeg bare «excuse moa…?» ha! De var morsomme. Så dro vi til Vons like ved hotellet og handlet litt sushi og croissanter.
I dag voknet jeg kl.6 av en mareritt …jeg drømte at jeg drepte mennesker ved å “gå inni dem” på en måte..som om jeg var en zombie eller noe…ikke spør..Voknet helt svett i panikk og måtte trøstespise litt med en gang. Fikk i meg en crossiant med ost og skinke så brukte jeg resten av morgenen på å fikse meg og øve på min monolog.
Så møtte vi opp med verdens beste Skandinavia teamet i lobbyen, filmet våre presentasjoner og tok team bilder sammen som dere ser nedenfor.

Kl.15 var det tid for registrering, der fikk vi informasjonshefter, badges og div dokumenter. Og så hadde vi orientering med alle lagene, vi fikk en del info iht konkurransen og bootcampen som starter allerede imorgen! Da starter det for real – med workshops og forelesninger om underholdnings- og modell bransjen som jeg har hørt er skal være ganske intenst. Og jeg fikk forresten vite at jeg skal konkurrere i alle mine kategorier allerede på tirsdag (Yay!), så da har jeg noen dager på meg til å forberede meg på både catwalk, photoshoot og monologen som jeg skal fremføre. Gleder meg! Følg meg videre på Instagram @missdianalouise og snap @diana-louisefor seneste updates fra konkurransen. Luv ya’ll!

WCOPA 2018: We’re in LA Babes!

Hei alle fine! ♡ Endelig er vi i Los Angeles, og det er så utrolig varmt og fint her dere!

Reisen startet med to timer og tretti minutter til Paris og deretter ti timer og førti minutter fra Paris til LA. Jeg har aldri vært med på en så lang reise før, så det var gøy. Har kost meg masse med filmer og god mat samt blitt kjent med noen hyggelige folk på flyet som var veldig nyskjerrige på konkurransen. Det som jeg la merke til da vi kom frem var hvor lett det er å få kontakt med folk, alle her er så utrolig åpne og vennlige og jeg storkoser meg her allerede! Kjetil og Andre hentet oss på flyplassen i går og ettersom rommet vårt ikke var klart med en gang fikk vi tid til å gå litt rundt og shoppe. Så var det jo 4 Juli, og selv om vi var kjempetrøtte / jet lagged dro vi for å se på fyrverkeri i parken her på kvelden som var utrolig kult (kommer en vlog fra turen litt senere så får dere se hvordan det var). Jeg fikk også treffe en del deltakere da vi sjekket inn på hotellet som var super koselig! Gleder meg sånn til å få treffe flere av dem og bli bedre kjent. Det føles helt fantastisk å være her og hoteller vi bor på er superfint, jeg skal forsøke å vlogge og filme en liten hotel tour til dere senere så dere får se hvordan det ser ut.

Jeg er utrolig takknemlig for dere som støtter, følger, liker og kommenterer alt jeg er inkludert i ❤️

Følg meg videre på:

SnapChat: diana-christine

Insta: @missdianalouise

New Vlog: Workout, Shopping & Massage

Massasje sponset av Blink Beauty Clinic

Hei alle fine! Som dere kanskje vet så har jeg nå bestemt meg for å satse mer på video innhold! Jeg tenkte å lage “ukens vlogg” der jeg oppsummerer ting som har skjedd i løpet av uken og tar dere med på photoshoots, reiser, backstage og andre eventer. Gleder meg veldig til å dele min hverdag og bli bedre kjent med dere, og ikke minst å ta dere med på reisen til Hollywood allerede neste uke!!! Wohoooo!

Denne uken har jeg forberedt meg til VM, gått catwalk, øvd på min monolog, vært med på en trenings shoot, shoppet og fått massasje hos flinke Sissel på Blink Beauty Clinic. Neste uke drar vi til Hollywood dere og jeg gleder meg noe sykt til å ta dere med på reisen! Jeg blir super glad om du kan legge igjen en kommentar om hva slags innhold du ønsker fra meg. Abonner gjerne om du vil se mer av meg og følge min reise til Hollywood 🙂 Følg meg også gjerne på snap @diana-christine eller insta @missdianalouise

Have a great day!